AYGÜL KONAR-SONGÜL KONAR

Ağadayı Dinlenme Tesisleri'nde başlayan iftara; MMMBD Genel Başkanı Mahmut Şahin, Genel Başkan Vekili Suat Özgür ve önceki dönem Genel Saymanı Bilal Karayazı, Edirne SMMMO Başkanı Enver Çevik, Edirne SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Kaba, Uzunköprü Şube Başkanı Gülnar Özer, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Yardımcısı Kadir Mutaf, MMMBD Keşan Şube Başkanı Üzeyir Eralp Batman ve Yönetim Kurulu üyeleri, mali müşavirler muhasebeciler ve aileleri katıldı.

İftar sonrası konuşan Batman, iftara katılan herkese teşekkür etti. Yemek duasının yapılmasının ardından yeniden söz alan Üzeyir Eralp Batman, "Geçtiğimiz hafta sonu meslektaşlar olarak demokratik hakkımızı kullandık odamıza gittik, oyumuzu verdik, seçimimizi gerçekleştirdik. Yönetime ve kurullara seçilen tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte dernek olarak odamızla uyum içinde çalışacağımıza olan inancımız tamdır. Derneğimizin bizlere sahip çıkmaları bizi daha da cesaretlendiriyor. Bir kez daha katkılarından dolayı Genel Başkanımız Mahmut Şahin ve tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

ŞAHİN: "BUGÜN TÜRKİYE’DE MESLEĞİMİZİN GELECEĞİ ODALARIMIZ NEZDİNDE YENİDEN ŞEKİLLENİYOR"

Daha sonra konuşan Mahmut Şahin, "Ramazan ayı, hoşgörü ayı. Ramazan demek, birlik beraberlik demek, paylaşmak, bir olmak demek. Ben bugünkü birlikteliğimizden dolayı teşekkür ediyor ve hepinizin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu güzel iftar programını düzenleyen ve bizleri davet eden değerli şube başkanım Eralp beyi ve çok değerli kurul üyesi arkadaşlarımı ve katılımınızla bugünü anlamlı kılan siz değerli dostlarımıza hoş geldiniz diyorum. Başkanımızın ifade ettiği gibi, bugün mesleğimizi konuşmayacağız. Bugün Türkiye’de mesleğimizin geleceği odalarımız nezdinde yeniden şekilleniyor. Geçen hafta 11-12 Mayıs’ta odamızda seçimler yapıldı. Değerli oda başkanımız aramızda, kendisini ve yeni dönem çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Başarılı bir çalışma dönemi geçirmelerini diliyorum. Derneğimizin burada önemi büyük. 30 yıl içerisinde odalarımıza yönetici yetiştiren bir okul gibi çalıştı ve çalışmaya devam edecek. Ben yönetime ve kurullara seçilen arkadaşlarımızı teker teker tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

ÇELİK: "GENEL KURULUMUZU YAPTIK VE GAYET GÜZEL, BİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİK"

Şahin'in ardından söz alan Çelik, "Değerli arkadaşlarım; biliyorsunuz Mayıs ayı odalarımızın genel kurulunun yapıldığı ay. Biz de 11-12 Mayıs’ta genel kurulumuzu yaptık ve gayet güzel, bize yakışır şekilde gerçekleştirdik. Seçilen tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim." diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından iftar sona erdi.