Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi yeni yönetimi, geçtiğimiz Cumartesi günü üyelerine bir kahvaltı verdi.

Saros Hotel’de gerçekleşen ve saat 10.30’da başlayan kahvaltıda konuşan Şube Başkanı Haluk Kaba, “Tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Yönetim olarak 17 Eylül tarihinde yapılan genel kurulda göreve geldik. Görev dağılımı yaparak yönetim kurulumuzla uyum içersinde çalışmaktayız. Bizden önce görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerimize de sizler huzurunda teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde bir seminer düzenledik. Tüm meslektaşlarımızı Keşan, Enez, İpsala olmak üzere ziyaret ettik. Çalınmadık kapı bırakmadık diyelim. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Hamzadere Futbol Turnuvası düzenliyoruz. Bu turnuva, Keşan, İpsala ve Enez’i kapsıyor. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’ na da sizler huzurunda teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz sırasında 7 meslektaşımız derneğimize üye oldu. Keşan’dan Erhan Soysal, Muzaffer Ünver, Ali Kolukısa, Kadri Asilkan, Gürol Karakaş, Deniz Sönmez, İpsala’dan Fatma Akçan derneğimizin yeni üyeleri olmuşlardır. Kendilerine derneğimize üye olmalarından ve destek olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine derneğimizin rozetini takmak istiyoruz.” dedi.

Ardından yeni üyelere konuklar tarafından rozetleri takıldı. Rozet töreninin ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da bir konuşma yaparak, şunları söyledi: “Tüm konuklara hoş geldiniz diyorum. Yeni yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar diliyorum. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak işbirliği içersinde oluyoruz. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Alioğlu’ndan sonra Keşan Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne yeni atanan Hamza Cihaner de bir konuşma yaptı. Cihaner, ilk olarak kendisini tanıtarak, “Bugün beni ağırladığınız için teşekkür ederim. Güzel bir dayanışma olmuş. Hepiniz hoş geldiniz. Ben de hoş geldim. Hepinize afiyet olsun.” diye konuştu.

Kaba, kahvaltıda son olarak yaptığı konuşmada e-defter, e-fatura ve e-tebligat konularında Aralık ayı içinde bir seminer düzenleyeceklerini de belirtti. Kahvaltıya Dernek üyesi ve Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu ile yaklaşık 100 dernek üyesi ile misafir katıldı. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da ilerleyen saatlerde kahvaltıya katıldı.