AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetimi, dün, Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne ziyarette bulundu. Saat 11.30 sıralarında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Edirne İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyesi Adnan Vural ve partilileri Dernek Başkanı ve Yayla Köyü Muhtarı Mehmet Onur ve yönetimi karşıladı.

Dernek Başkanı Mehmet Onur, AK Parti ilçe yönetimine “hoş geldiniz” diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sonrasında söz alan Hüseyin Boyalık, Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin seçiminin olduğu gün, İlçe Başkanlığına atandığının ikinci günü olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti: “Genel kurulunuza Ankara’da olduğum için katılamadım. Genel kurulunuz tekrar hayırlı olsun. Buraya gelmemizin amacı hayırlı olsun demekten ziyade sizlerle bir araya toplanmaktır. Siz bize hayırlı olsuna geldiniz bunu bir iade-i ziyaret olarak düşünün. Bundan sonra da görüşmelerimiz devam edecek. İleri ki günlerde Adnan Vural arkadaşımız sizlerle bir toplantı yapacak. AK Parti ailesi olarak muhtarlarla ilişkimiz son derece iyi. Bu ilişkinin artarak devam etmesini umuyorum. Muhtarlarımıza verilen değeri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan da iştiniz. Muhtarların Ankara ziyaretleri devam edecek. O programlara katılmayan muhtarımız kalmayacak.”

DERTLERİ NE OLURSA OLSUN MUHTARLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Muhtarlara her zaman destek olacaklarını ifade eden Hüseyin Boyalık, son olarak şunları söyledi: “Sizlerin dertlerine, sıkıntılarına ortak olmaya her zaman hazırız. Arif Kuşkonmaz muhtarımın Maltepe Köyü’nde bir süt birliği binasının yıkım meselesi vardı. Muhtarımız köyüne süt birliği binası için yeni bir proje hazırlıyor. Önümüzdeki günlerde inşaatı yapılacak. Dertleri ne olursa olsun muhtarların yanında olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde birçok köyün dere ıslahları yapıldı. Yapılmaya da devam edecek. Karasatı Köyü’nde de başlayacak. Kızkapan Köyü’nün ki bitmek üzere. DSİ eliyle köylerimize yapılan hizmetler var. İl Özel İdaresi eliyle yapılan köy yolları çalışmaları var. Akçeşme-Boztepe arasındaki yolun ıslahı yapılıyor. Akçeşme’den Koyunyeri’ne giden yolun tadilatı yapılıyor. Yapıldak-Orhaniye yolunun bakımı ve ıslahı yapılıyor. Asfalt kırığı çekimi için tüm kamyonları İpsala’ya seferber ettiğimiz için bu işlere kısa bir ara verildi. İpsala köylerinin yollarında kötü bir durum var. Önümüzdeki günlerde de Keşan’da asfalt kırığı taşıma çalışmalarına başlanacak. Öncelikli ihtiyacı olan köylerden başlanarak tüm köylerimize asfalt kırığı taşınacak. Bu işlerle ilgili bürokrasi anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Hizmet adına ne yapabilirsek bu süreçten sonra daha hızlı şekilde devam edeceğiz.”

Edirne İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyesi Adnan Vural da Dernek’in yeni yönetimine başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.