KAÖL (Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi)’ün canlı radyo sitesi projesi dün hayata geçti. KAÖL Öğrencisi Berk Göksu ile Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Bölümü Öğrencisi Görkem Günaydın’ın işbirliği ile hazırlanan projenin danışman öğretmenliğini Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik Öğretmeni Hüseyin Tansu Kırcıoğlu yapıyor. Sitenin yazılım programını da Berk Göksu ve Görkem Günaydın hazırladı. Nesilfm.com, 2 haftalık deneme yayınından sonra 24 saat yayın yapmaya başlayacak.

KAÖL’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Projenin amacı, öğretmen ve öğrencileri Nesilfm İnternet Radyosu’nda buluşturup, nesilden nesile kültür aktarımını sağlamak, öğretmenlerin ve öğrencilerin program hazırlayıp radyo deneyimi yaşamasına imkan sunmak ve öğrenciler için farklı bir sosyal ortam oluşturmaktır. Nesilfm İnternet Radyosu’nun kaliteli ve etkili bir paylaşım ortamı olabilmesi için dinleyicilerimizin yorumlarını bekliyoruz. www.nesilfm.comdenildi.

KAÖL Müdürü Osman Başak da “Radyo teknolojik bir gelişim aracı,  düşünsel görüntüler çizme sanatıdır. Nesilden nesile gelen bir kültürü oluşturmak, daha geniş kitlelere sesimizi duyurmak, çevre ile uyum sağlayabilmek Nesilfm İnternet Radyosu projesinin amaçlarındandır. Projeyi hayata geçiren Berk Göksu ve Görkem Günaydın’ı tebrik ediyorum. Bize destek olan bizimle işbirliği yapan Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi yöneticilerine, Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik Öğretmenimiz Hüseyin Tansu Kırcıoğlu’na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimi kutlar, Nesilfm’in yayın hayatında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.