Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan ve kalp nakli bekleyen Tuğçe Binici (10) ve Mert Yıldız (9) için, Fenerbahçeliler Derneği üyesi Hakan Sevin ve Serkan Güray çocukların yazdığı mektupları, Çanakkale Şehitliği’ne ulaştırmak için pedal çeviriyor. Organ bağışına dikkat çekmek amacıyla yola çıkan Sevin ve Güray, Çanakkale Şehitliği’ne giderken Keşan’a da uğradı. İkiliyi Keşan’da, Keşan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Yusuf Nalbantoğlu karşıladı. Cumartesi günü, saat 12.00 sıralarında Keşan’a gelen Hakan Sevin ve Serkan Güray’ı Nalbantoğlu Keşan Fenerbahçeliler Derneği’nde misafir ederek beraber yemek yediler.

TOPLUMDA ORGAN BAĞIŞI KONUSUNDA BİR DUYARLILIK YARATMAK İSTİYORUZ

Dernek binasında yolculuklarıyla ilgili konuşan Hakan Sevin, “Kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla çocukların yazdıkları mektupları Çanakkale Şehitliği’ne götürüyoruz. Toplumda organ bağışı konusunda bir duyarlılık yaratmak istiyoruz. Çanakkale’ye giderken geçtiğimiz yerlerde Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve diğer vatandaşlardan büyük destek görüyoruz. Tuğçe Binici ve Mert Yıldız’ın kalp nakline ihtiyaçları var. Onlar için yola çıktık. Çanakkale şehitleri bu vatan için canlarını verdiler. Bizler de bir organ bağışında bulunarak hayat kurtarabiliriz.” dedi.

Keşan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Yusuf Nalbantoğlu da ziyaretleri için Sevin ve Güray’a teşekkür etti. Hakan Sevin ve Serkan Güray Keşan Fenerbahçeliler Derneği’nde yedikleri yemeğin ardından Çanakkale Şehitliği’ne doğru yola çıktılar.