Dün Keşan’a gelen Edirne TV ekibine bir röportaj veren Belediye Başkanı Mehmet Özcan, önümüzdeki yerel seçimler için tekrar adaylığı ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

Önce yapımı devam eden Pazaryeri İnşaatı, Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Kıbrıs’a Kıbrıs gazileriyle birlikte düzenlenecek gezi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı hakkındaki soruya verdiği cevapla CHP Keşan İlçe Örgütü’ne ve Genel Merkezi’ne adeta gözdağı verdi.

PARTİM İLLE DE SEN DERSE ADAY OLURUM  

 Televizyon muhabirinin “Yerel seçimler için aday mısınız?” şeklindeki sorusuna Mehmet Özcan, şöyle yanıt verdi: “Benim, <İlla vekil olayım, başkan olayım> diye bir ihtirasım yok. Milletin verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Belediye başkanlığı görevini iki dönemdir yerine getiriyorum. Ben en zor, en büyük işleri yaptım burada, olmazları gerçekleştirdim. Eğer partim, <İlle de sen> derse olurum.

ÇEKER GİDERİM

Benim başkan olayım diye de türlü türlü entrikalara girecek bir halim yok. Ben de insanoğluyum çeker giderim. 10 sene yeter bana, Keşan’a teşekkür eder giderim. Hayata bir kere geliyorum, ben de belli bir yaşa geldim, 56 yaşıma geldim.  Görev verilirse tabiî ki iki dönem yaptığımız gibi bir dönem daha devam ederiz.”

YALVARMA HALLERİNE GİRMEYECEĞİM

“Keşan’da bir anket çalışması yaptınız mı?” şeklindeki soruya ise Başkan Özcan,

“Hayır yapmadım. Sonbahara doğru yaparım kısmetse. Ama şunu da net söylemek istiyorum; ne genel merkeze, ne de buradaki partililerime, <İlla ki beni başkan yapın> diye yalvarma hallerine girmeyeceğim” diyerek cevap verdi.