BÜLENT SAYLAM

“GEREKLİ TEMİZLİĞİMİ YAPABİLMEM İÇİN SUYUMUN AKMASI GEREKİYOR”

Su anlamında sorunlar yaşandığını dile getiren Küçüköner, “Bu sorunu her gün yaşıyoruz. Yetkililer, pandemi döneminde temizliğe ve hijyene dikkat çekiyor. Ama bizlerin hijyen olabilmesi için suya ihtiyacımız var. Su olmazsa, sadece kolonya ve dezenfekteyle nereye kadar hijyen olabiliriz. Su olacak ki, duşumu alacağım ve bulaşığımı yıkacağım. Kısacası, gerekli temizliğimi yapabilmem için suyumun akması gerekiyor.Yetkililerden isteğimiz, bu soruna kalıcı olarak çözüm üretilmesidir”  ifadelerine yer verdi.

“PAŞAYİĞİT, KEŞAN BELEDİYESİNE BAĞLANDIĞINDAN BERİ SU SORUNU VAR”

Paşayiğit’in, Keşan Belediyesi’ne bağlanmasından bu yana su sorunu yaşadıklarının altını çizen Küçüköner, “Keşan’ın mahallesi olduk diye sevinmiştik. Keşan’a gelen hizmetin, bize de geleceğini düşündük. Ama sorunumuza çözüm üretilemedi. Sayın belediye başkanımız göreve seçildikten 3 gün sonra teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye başkanımız, ‘keşke köy kalsaydınız!’ dediği zaman mahallemize hizmetin gelmeyeceğini anladım. Vatandaş olarak, ben suyumun akmasını istiyorum. Keşan’ın tüm mahallelerindeki evlerde su nasıl düzenli akıyorsa, benim evimde de, suyun düzenli akmasını istiyorum. Sularda neden kesintilerin yaşandığını bilmiyoruz” dedi.

“SU DEPOSUNUN HİJYENİK ŞARTLARDA OLDUĞUNA İNANMIYORUM”

Paşayiğit Mahallesi’ndeki su deposunun hijyenik şartlarda olmadığını düşünen Mehmet Küçüköner, “Yetkililer, bu depoya gelip incelemelerde bulunsalar, burayı kapatırlar diye düşünüyorum. İnsanlar, dışarıdan su ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Biz, suyun gelmesi için bir hizmet bedeli ödüyorsak, vatandaş olarak, bunun karşılığını almak istiyoruz”  şeklinde konuştu.