Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aldanmaz, vatandaşların yılbaşı alışverişlerini yapabilmeleri için Keşan Pazarı’nın bugün de kurulacağını bildirdi.

EN KALİTELİSİ VE EN UCUZU PAZARYERİNDE

Yılbaşı’nın Türkiye’de olduğu gibi Keşan’da da coşkulu bir şekilde kutlanacağını ifade eden Aldanmaz, “Bu nedenle alışveriş yapacak vatandaşların evlerindeki sebze, meyve eksikliklerini tamamlayabilmeleri için normalde salı günleri Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde kurulan semt pazarını bir haftalığına erteleyip bunun yerine Cumartesi günleri kurulan pazarı kuracağız. Esnafımızın da yoğun bir katılım göstereceğini umduğumuz pazarda vatandaşlarımız yine güvenle en ucuz ve en kaliteli alışverişlerini yapabilecek.” diye konuştu.

EĞLENCE MEKANLARI

SABAHA KADAR AÇIK

Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak da, bu gece eğlence yerlerinin sabaha kadar açık olacağını söyledi.

Çakmak, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Keşan’da bulunan başta turistler ve misafirler olmak üzere halkımızın ve esnafımızın rahat, huzurlu, güvenli, eğlenerek, mutluluk içinde yeni yıla girmeleri için, Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Odamıza üye içkili lokanta, bar, birahane, canlı müzikli işletmeler ve kahvehanelerimiz gibi umuma açık işletmelerimizin yılbaşı gecesi sabah 05.00'e kadar açık kalması için, Keşan Belediye Encümeni’ne dilekçe ile müracaat ettik.

Keşan Belediye Encümenimiz, Keşan'daki umuma açık istirahat ve eğlence  yerlerinin 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 34/h Maddesi gereğince Yılbaşı gecesi saat 05.00'e kadar açık kalmasına karar vermiştir.

Yılbaşının başta halkımız olmak üzere tüm esnafımıza sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”