Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, dün Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ı ziyaret ederek, Polis Haftası etkinliklerine başladı.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız ve personeli, dün ilk olarak Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

Saat 10.00 sıralarında başlayan ziyarete Yıldız, Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen, Komiser Yardımcısı İsmail Cem Yıldız, Polis memurları İbrahim Gökdeniz ve Aysun Amet katıldı.

Ziyarette konuşan Bekir Dınkırcı, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesindeki nezaket ziyareti nedeniyle Yıldız ve beraberindekilere teşekkür ederek, “168 yıllık tarih dünyada birçok ülkenin tarihi bile değildir. Dolayısı ile Türk Polis Teşkilatı köklü, bilgi birikimi olan ve artık delilden suçluyu bulan bir kuruluş, bilgi seviyesi olarak bilimin ve ilmin ışığında çok rahatlıkla kendini yenileyen geliştiren bir kuruluş” dedi ve bu uğurda canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diledi.

BAŞKAN ÖZCAN’I ZİYARET

Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız ve beraberindeki personel, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Saat 11.00 sıralarında belediyeye gelen Yıldız ve beraberindekiler Özcan’a çiçek ve Polis Haftası etkinlikleri davetiyesi takdim etti.

 Tüm polislerin Polis Haftası’nı kutlayan ve görevlerinde başarılar dileyen Özcan, yaptığı konuşmada “Huzur içinde görev yürütmenizi temenni ediyoruz. Zor bir görev yürütüyorsunuz. Yeri geldiğinde canınızı feda ettiğiniz anlar oluyor, olacak da. Her zorluğa rağmen emniyet teşkilatımız modern toplumlarınki kadar her türlü donanıma ve bilgi seviyesine erişti.” dedi.

Emniyet mensuplarına yeni pazaryeri inşaatı hakkında bilgi veren ve yıkım aşamasını sorunsuz bir şekilde atlattıklarını ifade eden Özcan, çıkan hurdaların kimseye zarar vermeden hatta toplayanların menfaatine olmak üzere kaldırıldığını dile getirdi.

Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız da burada yaptığı konuşmada vatandaşın huzuru ve güvenliği ile malını koruma için çalışma yürüttüklerini, bu çalışmalarda Keşan Belediyesi’nin de desteğini gördüklerini anlattı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.