SP (Saadet Partisi) Keşan İlçe Teşkilatı’nın tek liste halinde önceki gün yapılan Olağan Kongresi’nde, Ayhan Özkan önderliğindeki liste göreve getirildi.

Saat 12.15 sıralarında, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday Eğitim Salonu’nda başlayan Kongreye, Saadet Partisi Ordu eski Milletvekili Mustafa Hasan Öz, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran ve partililer katıldı.

ESKİ BAŞKAN ALİ ZONTUL’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kongre, Divan Heyeti’nin seçimi ile devam etti. Verilen bir öneri ile Divan Başkanı Kadir İriş, Başkan Yardımcısı Ahmet Erdoğan, Katip Üye ise Mercan Kaya oldu. Kongre, Mustafa Kabakçılı’nın Faaliyet Raporu’nu okumasıyla devam etti. Yaptıkları çalışmalarda, Keşan halkının gerçek bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu gördüklerini dile getiren Kabakçılı, 10 yıldır İlçe Başkanı olarak görevini sürdüren Ali Zontul’a teşekkür etti. Faaliyet Raporu’nun ardından, Gültekin Şahin tarafından Hesap Raporu’nun okunmasıyla devam eden Kongre’de seçime geçildi. Saadet Partisi İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

İlçe Başkanı: Ayhan Özkan.

Üyeler: Ahmet Köseler, Mustafa Kabakçılı, Mercan Kaya, Ali Zontul, Ahmet Erdoğan, Rıza Çıtır, Gültekin Şahin, İsmail Keskin, Göngör İleri, Tahir Çevik, Salih Mehmet Pek, İlknur Zontul, Resul Kara ve Ali Rıza Zümbül.

İl Kongre Delegeleri: Ayhan Özkan, Ahmet Köseler, Mustafa Kabakçılı, Mercan Kaya, Ali Zontul, Ahmet Erdoğan, Rıza Çıtır, Gültekin Şahin, İsmail Keskin, Göngör İleri, Tahir Çevik, Salih Mehmet Pek, İlknur Zontul, Resul Kara ve Ali Rıza Zümbül.

Seçimin ardından, yaklaşık 10 yıldır SP Keşan İlçe Başkanı olarak görev yapan Ali Zontul’a, yeni Başkan Ayhan Özkan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.