Geçen Haziran ayı içinde yapılan kongre sonucu Ayhan Özkan başkanlığında yeniden oluşturulan Saadet Partisi (SP) Keşan İlçe Teşkilatı, dün Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. 

Saat 10.30’da gerçekleşen ziyarete, SP Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Köseler ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saadet Partililer, Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kemik, Karlıköy Muhtarı Ali Çetin, Barağı Köyü Muhtarı Harun Özkaya, Yeniceçiftlik Muhtarı Erdinç Şeftali ve Beyendik Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Hikmet Kirez tarafından karşılandı.

KEMİK: KAPIMIZI İLK ÇALAN SİYASİ PARTİ SİZSİNİZ

Ziyaretten çok büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Abdullah Kemik, dernek yönetimi olarak bugüne kadar hiçbir siyasi parti tarafından ziyaret edilmediklerini ve bugün bunun onurunu yaşadıklarını belirtti. Kemik şunları söyledi: “Bugün ayrı bir mutluluk yaşamaktayız. Kendilerine muhtarlarım ve şahsım adına sonsuz teşekkürler ederim. Bugüne kadar ne iktidar ne de muhalefet partisinden hiçbir siyasi temsilci bize nezaket ziyaretinde bulunmadı.”

Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan da, Keşan’daki sivil toplum kuruluşlarına tanışma ve sorunları yerinde dinleme ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “Biz de muhtarlarımızın bu ince düşüncesinden dolayı mutlu olduk. Muhtarlarımız bizim için çok değerli insanlardır. Keşan’da siyasetin yaklaştığı bu dönemde Keşan için nelerin daha iyi yapılacağına ortak karar verebilmek için siyasetin bir parçası olan muhtarlarımız ile her zaman diyalog içinde olmaya özen göstereceğiz” dedi.