HABER-FOTO BÜLENT SAYLAM

BİZ, HER ZAMAN DOĞRUYU SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yeni yıla sayılı bir günler kaldığını hatırlatarak, sözlerine başlayan Köseler, şunları söyledi: “Yeni yıl; eski yılın sona erip, yeni yılın başlaması anlamına geliyor. Eski yılın manevi ve ekonomik açıdan ne getirip, ne götürdüğünün iyi bir muhasebesinin yapılması gerekiyor. Akıllı esnaf ve vatandaş, kârını ve zararını gözden geçiren kişilerdir. Bunun yanında, yeni yıla girerken ülkemizin her bölgesinde çılgınca alkol tüketilmektedir. Alkol, birçok ailenin yıkılmasına ve trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyor. Yaşanan kazalarda, birçok kişinin hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Bundan ötürü de, insanlarımızın çok dikkat etmelerini ve yeni yıla, kazasız, belasız şekilde girmelerini temenni ediyorum. İnsanların kötülükle değil; iyilikle buluşması için tevekkül etmemiz gerekiyor. Çünkü bizim siyasi görüşümüz bunu öngörmektedir. Yıllardır biz, insanlara iyiliği, güzelliği ve faydalıyı anlatmamız gerektiğini söyledik. Elbette ki, bu insanlarımızın kendi tercihi içindir. Biz, her zaman doğruyu söylemeye devam edeceğiz.”

MİLLİ PİYANGO…

Ahmet Köseler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni yılda bizler için önemli gördüğümüz diğer bir konuda milli piyangodur. İnsanlarımız çaresizlikten büyük ikramiye peşine düşmek zorunda kalıyorlar. Fakat büyük ikramiye çıkan insanların kısa süre içerisinde eski hallerini arayacak hale düştüğünü görüyoruz. Bu çıkan ikramiyenin fayda sağlamadığını ve haram olduğunu söylüyoruz. İnsanların kötülükten uzak durması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Saadet Partisi olarak, yeni yılda esnafımıza, işverenimize hayırlı işler ve hayırlı bir yıl olmasını diliyoruz.”

ADAYLARIMIZI YAKIN ZAMAN KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ

Saadet Partisi olarak, adayların belirlenmesi konusunda temayül yoklaması yapıldığını ifade eden Köseler, sözlerini şöyle tamamladı: “Edirne ve ilçelerinde, 100 kişi üzerinde temayül yoklaması yapıldı. Yakın zaman içerisinde partimizin adaylarını kamuoyuyla paylaşacağız. Partimiz ve Keşanlılar açısından iyi bir sonucun çıkmasını temenni ediyorum.”