13 Kasım 2015 akşamı Paris’in çeşitli noktalarında gerçekleşen saldırılar sonucu 160 kişi hayatını kaybetmiş ve onlarca kişi de yaralanmıştı.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇELİK DE PARİS’TEYDİ

Paris’i ziyaret etmek için gelen 25. Dönem CHP Edirne Milletvekili aday adayı Dilber Çelik ile eşi Üngör Çelik ve oğlu Okan Çelik de saldırılar sırasında Paris’te bulunuyorlardı. Sosyal paylaşım sitesinden iyi olduklarını duyuran Çelik Ailesi Fransa’nın sınır kapılarını kapatması nedeniyle şimdilik Türkiye’ye dönüş yapamıyorlar.

UZUNKÖPRÜ BELEDİYE SPORLU MİLLİ SPORCU VE ANTRÖNÜRÜ DE PARİS’TELER 

14 Kasım 2015 Cumartesi günü Fransa Açık Tekvando Turnuvası’na katılmak üzere Paris’e giden milli sporcu Ayşe Asma ile milli antrenör Erkan Çakırtepe de Paris’te saldırılar nedeniyle Turnava’daki karşılaşmalarını gerçekleştiremediler. Olimpiyat puanı toplamak için Fransa Açık Tekvando Turnuvası'na katılmak üzere Fransa’da bulunan Teakwondo Federasyon Başkanı Şahin, sağlık durumlarının iyi olduğunu ve yapılacak turnuvanın iptal olup olmayacağının belli olmadığını ifade etti.
Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirinin telefonla ulaştığı Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, “Otel dışına güvenlik nedeniyle çıkmıyoruz. Olayın ilk olduğu saatlerde ve devamında sporcularımız da biz de korku yaşadık. Ancak sağlık durumumuz iyi. Yaşanan olayda ilk şoku atlattık. Sporcularımızın morali bozuk olsa da, yarın yapılacak olan puan turnuvasına katılacağız. Şu saatlerde Fransa polisi Paris'e giriş-çıkışı yasakladığı için şampiyonanın yarın yapılıp yapılmayacağı belli değil. Şampiyona salonu kalabalık olacağı için belki de iptal olabilir. Burada alarm verilmiş durumda. Pazar günü Fransa’dan saat 11.00’de Türkiye'ye dönmüş olacağız” dedi.

Uzunköprü Belediyespor,Başkan Enis İşbilen’e, sosyal paylaşım sitesinden şu ifadelerle teşekkür etmişti: “14 Kasım'da Fransa'da PARIS OPEN'de belediye başkanımız Enis İşbilen'in desteğiyle Uzunköprümüzü temsil edecek milli sporcumuz Ayşe Asma ve milli antrenörümüz Erkan Çakırtepe'ye başarılar dileriz.Desteklerinden dolayı Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'e teşekkür ederiz. Turnuva nedeniyle belediye başkanımız Enis İşbilen'in desteğiyle Uzunköprümüzü temsil edecek milli sporcumuz Ayşe Asma ve milli antrenörümüz Erkan Çakırtepe'ye başarılar dileriz. Desteklerinden dolayı Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'e teşekkür ederiz.”