HABER MERKEZİ

Liman ve boru hattı yapılmasın diye toplanan ıslak imza sayısı 40.297 olurken; change.org'tan toplanan imza sayısı ise 47.200 elektronik imza toplandı.

Konuyla ilgili imza istatistiklerini paylaşan Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, “Halk bizlere Saros'a sahip çıkın bizler yanındayız diyor. Şimdi bizler de Kent Konseyi olarak tüm bileşenlerimizi yani Keşan'da kuruluşu bulunan ve Kent Konseyi üyesi olan siyasi parti, oda, dernek, sendika ve tüm sivil toplum örgütlerinin başkan veya temsilcilerini 25 Eylül 2018 Salı günü Saat:14.00'te Keşan Belediyesi Pazar yeri Kompleksindeki Konferans ve Tiyatro salonunda toplantıya çağırıyoruz.” Dedi.

Toplantıda, toplanan imzaların Ankara'ya Çevre ve şehircilik Bakanlığına götürülmesinin ve bundan sonra yapılacak çalışmaların görüşüleceğini bildiren Baygül, “Bileşenlerimiz olan tüm siyasi parti, oda, dernek, sendika, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve mahalle muhtarlarını toplantıya davet ediyoruz. Ayrıca tümüne çağrı anlamında hem mesaj iletilecek, hem de telefon edilecektir. Duyarlı davranılması dileğimizdir.”