Sonay CAN

“14 Şubat Sevgililer Günü” dünya ve ülke genelinde olduğu gibi Keşan’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Keşan’da sevgililer gününe özel “Sevgi Yolları” oluşturuldu, simitçiler kalp şeklinde sevgi simitleri üretti, çiçekçiler bayram etti, birçok işyeri ve eğlence yeri Sevgililer Günü özel programı uyguladı. Ayrıca 6 çift bu özel günde nikah masasına oturarak “Evet” dedi.  

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE 6 ÇİFT NİKAH MASASINA OTURDU

“14 Şubat Sevgililer Günü”nde “Evet” demek ve hayatlarını birleştirmek için bu özel tarihi seçen 6 çift, dün, Keşan Belediyesi’nde kıyılan nikahlarla evlenerek mutlu beraberliklerinin başlangıcını unutulmaz kıldılar.

Yılın en özel gününde evlenmek için taleplerini Keşan Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na ileten Seda Tunca ve Sercan Deniz, Fatma Zehra Çörekçi ve Serkan Çakar, Nüket İlgezdi ve Volkan Mercan, Senem Selma Yersel ve Göktuğ Kırım, Cansev Akıncı ve Ahmet Buran, Seren Güzel ve Engincan Kıyakoğlu’nun nikahları Keşan Belediyesi Evlendirme Memuru İsmail Gürel tarafından kıyıldı.            Çiftler hem “Sevgililer Günü”nü hem de evlilik yıldönümlerini aynı günde çifte mutlulukla kutlamak istedikleri için 14 Şubat tarihini özellikle belirlediklerini aktarırken Keşan Belediyesi Evlendirme Memuru Gürel de, çiftlerin nikahlarını kıyarken Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın bir ömür boyu mutlu olmaları yönündeki temennilerini iletti.

SEVGİ YOLLARI, SEVGİLİLERLE DOLDU

Keşan’da organizasyon şirketleri, ilçenin belli yerlerinde “Sevgi Yolları” oluşturdu. Birçok sevgili bu yollara serilmiş kırmızı halı ve taklardan geçerek basın mensuplarına poz verdi.

ÇİÇEKÇİLER FAZLA MESAİ YAPTI

Sevgililer Günü’nde sevgililer kadar mutlu olan kişiler ise çiçekçilerdi. Yoğun talep üzerine epey yorulan ve sevgililere çiçek taşıyan çiçekçiler, günün erken saatlerinden, akşama kadar çiçek siparişlerini yetiştirebilmek için yoğun çaba harcadı.

SEVGİ SİMİTLERİ ÜRETİLDİ

“14 Şubat Sevgililer Günü”nde bir fırın, sevgililer için özel olarak kalp şeklinde sevgi simitleri üretti.

EĞLENCE YERLERİ ÖZEL PROGRAMLAR DÜZENLEDİ

Keşan’daki, pastane, kafeterya, bar, restaurant ve benzeri eğlence yerleri de “14 Şubat Sevgililer Günü”ne özel, programlar düzenledi. Sevgililerin bu özel günlerini paylaşmak isteyen eğlence yerleri, birbirinden cazip mönü seçenekleriyle, her bütçeye hitap etti.