CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bezbaş, dün, KKSS (Keşan Küçük Sanayi Sitesi)’nde bir grup esnafı ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.

KKSS Yönetim Kurulu Başkanı Salim Şevik’in de hazır bulunduğu ziyarette, Keşan’da başta esnafın olmak üzere toplumun her kademesindeki insanların sorunlarının olduğuna dikkat çeken Bezbaş, “Bunları yerinde çözeceğiz. Çünkü Keşan’ın Hastane Caddesi’ndeki bir esnaf ile Sanayi’deki esnaf ya da işyeri sahiplerinin sorunu farklıdır. Eğer kısmet olur da belediye başkanı seçilirsem, bu sorunları yerinde çözeceğim.” dedi.    

Bezbaş, “Başkan olduğunuzda belediyenin kapısı halka açık olacak mı?” şeklinde zaman zaman sorular geldiğini hatırlatarak, “Bizim kapımız her zaman herkese açık ama zaten belediyede kapının açık olup olmaması önemli olmayacak, çünkü ben sizin kapınızı çalacağım. Koltukta oturarak başkanlık yapmayacağım. Her kesimdeki vatandaşımızın ayağına gidip, sorunları yerinde tespit ederek, sizlerle birlikte çözümlerini kararlaştıracak ve çözeceğiz.” şeklinde konuştu.