Saadet Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Ali Zontul, yaptıkları ziyaretlerde en çok dile getirilen sorunun “işsizlik” olduğunu dile getirerek, işsizliği ortadan kaldırmak için Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“Gittiğimiz her yerde işsiz gençlerle karşılaşıyoruz. Caddeler, kahvehaneler işsiz güçsüz gençlerle dolu. Bunun sorumlusu hem iktidar, hem de yerel yönetimlerdir” diyen Zontul, 30 Mart’ta Keşan Belediyesi’nde göreve geldiklerinde gençlerin istihdamı ve iş sahibi olabilmelerinin öncelikleri olacağını kaydetti. Zontul, şöyle devam etti: “Organize Sanayinin kurulması için her türlü imkânları seferber edeceğiz. Özellikle tarım ve gıda ile ilgili üretim tesislerinin kurulması için yatırımcılara her türlü desteği vereceğiz. Hedefimiz Keşan’da işsiz aşsız insanımızın kalmamasıdır.”

Keşan’da son dönemde Belediye’nin sınıfta kaldığını ileri süren Ali Zontul, “Belediye en basit hizmetleri bile eline yüzüne bulaştırmıştır. Caddelerimiz, sokaklarımız çamur, çukur ve çöpten geçilmiyor. En büyük sorunlarımızdan biri olan hava kirliliği ile ilgili hiçbir çözüm üretilememiştir. Halkımız şu kış günlerinde adeta zehir solumaktadır.” dedi.

Önümüzdeki günlerde Keşan’la ilgili projelerini ve çözüm önerilerini de açıklayacaklarını ifade eden Zontul, “Saadet kazanırsa, Keşan kazanacak.” şeklinde konuştu.