29 Ocak 2014 Çarşamba akşamı saat 22.00 sıralarında, Yenimescit Mahallesi Kısmet Sokak üzerinde meydana gelen olayda, bir evde başlayan tartışma, sokakta bir gencin bıçaklanmasıyla sona erdi.

Edinilen bilgiye göre, G.T. (19), Kısmet Sokak üzerinde bulunan evinde R.Y. (17) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine G.T,, R.Y. tarafından darp edildi. Duruma sinirlenen G.T. evden ayrılarak sokağa çıkan R.Y.’nin peşinden giderek, cebinden çıkardığı bıçakla R.Y’yi karnından bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

Özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan R.Y. ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı. Durumun haber verilmesi üzerine olayın ardından kaçan G.T, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa süre sonra yakalanarak, gözaltına alındı. Suç aleti bıçak ise G.T’nin polis nezaretinde götürüldüğü sokakta bulundu. Öte yandan G.T’nin farklı suçlardan aramasının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen G.T, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan R.Y.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.