THK (Türk Hava Kurumu) Keşan Şubesi yöneticileri, kurumun kuruluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde dün bir dizi ziyarette bulundu.

THK Keşan Şubesi Başkanı Hidayet Başar, Başkan Yardımcısı Eyyup Kavazlar, Yönetim Kurulu üyeleri Derya Aktan, Hasan Hüseyin Enezli, Denetim Kurulu Üyesi Cüneyt Keskin ve Şube Saymanı Yücel Top, sırasıyla Keşan Belediyesi, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.


KEŞAN BELEDİYESİ

Başar ve beraberindeki heyet ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Saat 14.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette konuşan Başar, Keşan Belediyesi’nin, THK’nin deri toplama faaliyeti başta olmak üzere tüm faaliyetlerine destek olduğunu belirterek, “THK Genel Başkanımız Osman Yıldırım’ın sizlere iletmek üzere gönderdiği plaketin takdimini yönetimimiz olarak yapmak için buradayız. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.” dedi.


Başar, konuşmasının ardından Özcan’a plaketini takdim etti.

Hidayet Başar daha sonra Keşan Belediyesi Su İşleri Müdürü Erhan Başaran’a verilecek teşekkür belgesini Özcan’ın vermesini talep etti. Mehmet Özcan da bu isteği kırmayarak Başaran’a teşekkür belgesini verdi. Erhan Başaran’a verilen teşekkür belgesinin deri toplama faaliyetinde gösterdiği ilgi nedeniyle olduğu ifade edildi.

ÖZCAN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARDA BULUNUYORLAR

Plaket ve belgelerin verilmesinin ardından konuşan Özcan, şunları söyledi: “Keşan’daki THK yöneticilerine Keşan halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum. Özverili çalışmalarda bulunuyorlar. Belediyeleri olarak onlara bir nebze de olsa destek vermişsek ne mutlu bize. THK, Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözünün pratik hayata geçirilmesinin ilk adımı olarak kurulmuş bir kurumdur. Keşan’da THK yüksekokulu projeniz var. İnşallah bu amaca ulaşırız. Bu da ülkenin havacılık konusunda daha ileri gitmesinin bir aracı olur. Umarım bu işte bir katkımız olur. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”



KAYMAKAMLIK

Hidayet Başar ve beraberindekiler daha sonra Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı ziyaret etti.  

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Dınkırcı, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Türk Hava Kurumu’nun herkesin göz bebeği olduğunu belirterek, Türk havacılığına son derece olumlu katkılarda bulunduğunu ifade etti.

Bekir Dınkırcı, ilerleyen süreçte Türk Hava Kurumu Keşan Şubesi’nin havacılık faaliyetlerine ilişkin olarak bölgemizde geniş kapsamlı faaliyetlerde bulunacağına inandıklarını dile getirdi.

Ziyarette, Dınkırcı’ya, Türk Hava Kurumu’na katkılarından dolayı THK Genel Başkanlığı tarafından gönderilen plaket takdim edildi.


ŞOFÖRLER ODASI

Heyet, son olarak Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Oda’nın eski başkanı İhsan Ulusoy’a Türk Hava Kurumu’na verdiği desteklerden dolayı “Teşekkür Belgesi” verildi.

Ulusoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.