HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından, özellikle Cumartesi günleri Keşan'da kurulan Halk Pazarı'ndan alışveriş yapmak için Yunanistan'dan gelen otobüslerin, Yunanistan vatandaşlarını çarşıya indirip-bindirmelerinde sorun yaşamamaları için Cumhuriyet Meydanı'nda ayrılan yerin seyyar satıcılar tarafından doldurulması tepki çekiyor. Bahse konu alanda açılan seyyar tezgâhların artmasından yakınan çevredekiler, bu tezgâhlardan yükselen dumanların, koku ile birlikte etrafa yoğun olarak yayılmasının ise rahatsızlık verici olduğunu ve bu duman ile kokuların etraftaki evlere kadar ulaştığı belirtiliyor.

OTOBÜSLER BAŞKA YERDE DURMAK ZORUNDA KALDI

"Turistik amaçlı tur otobüslerine ait indirme bindirme yeridir." yazılı tabelanın olduğu halde, seyyar tezgâhların açılması nedeniyle bahse konu alanda duramayan yabancı plakalı otobüsler, alışveriş için bıraktıkları yolcuları, başka yerde durarak almak zorunda kaldı.

BELEDİYE, PARK ALANI ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Öte yandan, Keşan Belediye Başkanlığı, alışveriş için Yunanistan'dan Keşan'a yolcu taşıyan otobüslerin park alanı olarak belirlediği yerde çalışmalarını hızlandırdı.