AYŞİN SEÇİL GEZER

Vural, “Esetçe Sulama Birliği uzun zamandan beri sıkıntılı. 2017 yılında Kasım ayında tamamen tıkandı ve hizmet veremeyecek hale geldi. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bu birlikten su alan köyler Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne katıldı. 165 bin TL’lik elektrik borcu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ödendi. Şu anda köylerimizde su sıkıntısı yaşanmıyor.” dedi.

KÖYLERİMİZ MAĞDUR OLDU

Vatandaşların su konusundaki hizmetlerini Keşan Hükümet Konağı’nın 3. katında bulunan birlik bürosundan alacağını dile getiren Adnan Vural, “Sayaç yüklemesi bu bürodan yapılacak. Bundan sonra köylerimiz artık susuz kalmayacak. Esetçe Birliği’ne üye köylerimiz gerçekten mağdur oldu. Esetçe 2. Grubu Köyleri İçme ve Kullanma Suyu Birliği için tavsiye komisyonu kuruldu. Alacakları toplanacak.”

SAHADA OLMALARI GEREK

Açıklamasının devamında CHP’li üyeleri eleştiren Vural, “Arkadaşlarımız aylık toplantılar konusunda rutin değerlendirme yapıyorlar. Çıkan kararları okumakla bu işler olmuyor. Sahada olmaları gerek. Bunların hizmet etme derdi yok. Bir eksik varsa, birlikte çalışalım. AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri olarak İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık’la birlikte çalışmalara devam ediyoruz.”