SONGÜL KONAR

Saat 09.00 sıralarında Keşan’a gelen Canalp ziyarete ilk olarak Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Belediyesi ve Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ni ardından Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 “KEŞAN ÜZERİNE BİR KEŞAN DAHA KOYACAĞIZ”

Canalp ziyaretleri sırasında basına yaptığı açıklamada; “Keşan beklediğim gibi bir yer, dinamik görüyordum, Keşan’ın ideal bir nüfus yapısı var. İdealist ve dinamizmi temsil ediyor,  esnafı gezdiğimizde bu dinamizmi görüyorum. Ben inanıyorum ki bu dinamizm Keşan’a bir Keşan daha yapacak potansiyel var bunu kendi içinde barındırıyor. Önümüzdeki dönemde Keşanlılarla beraber aşk ile şevk ile çalışarak Keşan üzerine bir Keşan daha koyacağız. Yapılmış olan, yapılacak olan güzel işler de var. Yapılan işlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’de çok iyi dizayn edilmiş bir proje. Esnafımız ile birlikte gezip gördük esnafında genel olarak memnuniyeti var. Burada sizinle Keşan halkı ile birlikte olmak mutlu etti beni” şeklinde konuştu.

Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette, Canalp’i Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ile birlikte Keşan TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Bölge oda borsa başkanları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Canalp, bölgenin ekonomik yapısı ve değerlendirilmesi gereken fırsatlarına dikkat çekti. Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere bölgeyi etkileyecek diğer gelişmeleri de göz önünde bulundurarak, Keşan’ın ve bölgenin zaman kaybetmeden yeni bir vizyon oluşturması gerektiğine değinen Canalp, organize ve planlı bir şekilde bölgenin geleceğine yönelik bir çalışmayı ortaya koyulması gerektiğini söyledi. Canalp konuşmasının devamında, bu dinamizmi yakalamak adına bölge iş camiasının temsilcileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Toplantının devamında, oda borsa yöneticileri ile birlikte yapılacak çalışmalar ve fırsatların ne şekilde değerlendirileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretler İHA (İnsansız Hava Aracı) toplama bölgesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile son buldu.