Geçen Perşembe akşamı, saat 19.30 sıralarında, Keşan-Uzunköprü Karayolu Maltepe Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında TIR'a arkadan çarpan motosikletin kasksız ve ehliyetsiz sürücüsü 16 yaşındaki Mümincan Keskin hayatını kaybetti.  

Uzunköprü’den Keşan yönüne seyreden ehliyetsiz sürücü Mümincan Keskin yönetimindeki plakasız motosiklet, Maltepe Köyü yakınlarında önünde seyreden ve sürücüsünün ismi ile plakası bilinmeyen TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşerek sürüklenen Mümincan Keskin olay yerinde hayatını kaybetti.
TIR YOLUNA DEVAM ETTİ
TIR sürücüsü ise aracı durdurmayarak yoluna devam etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Durumu haber alarak Maltepe Köyü'nden olay yerine gelen Keskin'in akrabaları, gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren gencin yakınlarını, çağrılan sağlık ekibi ve jandarma güçlükle sakinleştirdi. Mümincan Keskin'in, Maltepe Köyü'nden Paşayiğit Mahallesi'ndeki arkadaşlarıyla buluşmak üzere yola çıktığı kaydedildi. Keskin'in cenazesi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu. Jandarma olay yerinde uzun süre TIR'dan düşmüş olabilecek parça aradı. TIR'ın plakasının tespit edilerek, sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Soruşturma sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Mümincan Keskin’in cenazesi, dün öğle vakti Maltepe Köyü Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Mümincan Keskin, Maltepe Köyü halkından İbrahim ve Nilüfer Keskin'in oğlu, Oğulcan Keskin'in ağabeyi, Zafer ve Saniye Çakırcı ile Havva Keskin’in torunu idi. Merhum’a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.