HABER MERKEZİ

İpsala Belediyesi tarafından yapılacak olan eski devlet hastane binası İpsala Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törenle Belediyeye devredildi.

Belediye Meclis toplantı salonunda saat 15.00’de düzenlenen imza törenine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ile Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan katıldı.

KERMAN: “ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN AMA…”

Eski Devlet Hastanesinin yerinin Belediyeye devredilmesi konusunda düzenlenen imza töreninde konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı konuşmada bu konuda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Kerman, 2014 seçimlerinde seçim vaadi olarak Huzurevi projesi olduğunu, yeni hastanenin yapılmasından sonra eski hastanenin huzurevi olması Belediyeye devir edilmek üzere toplandıklarını belirterek “Allah kimseyi düşürmesin ama hepimiz birer huzurevi adayıyız. Allah yardım eder, sizler destek verirseniz biz bunu kısa zamanda hallederiz. Yarın saat 10.00’da bize devri yapılan bu alanda çalışmaya başlıyoruz. Sizleri de bekleriz” dedi.

AKMEŞE: “HAYIRLI OLSUN”

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ise İpsala’ya partileri döneminde birçok hizmet getirdiklerini ifade ederek, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın çalışmaları ile projeleri örnek olduğunu ifade etti.

Konuşmasında İpsala’ya hizmet akışının devam etmesi gerektiğini kaydeden Akmeşe, 31 Mart seçimlerinde desteğin devam etmesi gerektiğini kaydetti.

ASLANTATAR VE AKSAL KONUŞTU

İmza töreninde İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ile AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yaptıkları konuşmalarda İpsala’ya yapılan yatırımlardan övgü ile söz ettiler.

İMZALAR ATILDI

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman eski devlet hastanesinin yerinin 20 yıllığına Belediyeye devrine ait protokolü imzaladılar.