KEŞAN BELEDİYESİ

Saat 10.30’da Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde düzenlenen törende konuşan Keşan Belediyesi Kurs Hocası Antrenör Mürvet Buruk, 25 kursiyerin kursa katılarak kurs belgesi almaya hak kazandığını kaydetti.

SPORU ULAŞILABİLİR KILMAK EN BÜYÜK ÖNCELİKLERİMİZDEN BİRİ

Daha sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 16- 22 Eylül Hareket Haftası kapsamında bir arada olduklarını belirterek, “Hareketli yaşama teşvik eden belediyecilik anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi döneminde spordan uzak kalan vatandaşlarımız için Haziran ayında açık hava egzersiz programlarımızı başlatmıştık. Bugün, bu kapsamda 3 ay boyunca etkinliğimize gelen hemşehrilerimize kurs katılım belgelerini teslim ediyoruz. Biliyorsunuz ki; Keşan'ımızı sporu ve sporcusuyla gelişen bir kent yapmak için var gücümüz ile çalışacağımıza söz vermiştik. Keşan Belediyesi olarak sporu ulaşılabilir kılmak en büyük önceliklerimizden biri.  Stadyum yenileme, olimpik yüzme havuzu ve her mahalleye semt sahası gibi projelerimiz ile kurduğumuz güçlü altyapı, verdiğimiz destek, sağladığımız fırsatlarla gençlerimizin ve sporu destekleyen tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İnsan sağlığının önemini daha da iyi anladığımız bu dönemde, hayata geçirilecek olan spor yatırım ve etkinliklerini ön planda tutuyoruz. Sporu hayatımızın önceliği ve bir yaşam tarzı olarak görüyor, açık hava egzersizlerimize katılan tüm hemşehrilerimizi kutluyorum” dedi.

Helvacıoğlu, konuşmasının ardından 25 kursiyere katılım belgelerini takdim etti. Helvacıoğlu kursa katılan ve bu etkinliğe katılan tüm kadınların da Keşan Belediyesi’nin düzenleyeceği Edirne Kültür Gezisi’ne götüreceklerini sözlerine ekledi. Kursiyerler de kendilerine böyle bir imkanı tanıyan Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.