BÜLENT SAYLAM 

“BUGÜN MECLİS TOPLANTISINDA GÜNDEME GETİRİLMESİ BEKLENİYOR”

Keşan Belediyesi tarafından 2008 yılında kurulan asfalt üretim tesisinin özelleştirilmesi konusunda, bugüne kadar Millet İttifakı’nın belediye meclis üyeleri herhangi bir açıklama yapmazken, konunun meclis toplantısında gündeme getirilmesi bekleniyor.

“MECLİS ÜYELERİNİN VE ENCÜMEN ÜYELERİNİN BİLGİLERİNİN OLUP-OLMADIĞI MERAK EDİLİYOR” 

Asfalt üretim tesisinin özelleştirilmesi konusu meclis gündemine gelmezken; tesisin özelleştirilmesi konusunda, belediye meclis üyelerinin ve encümen üyelerinin bilgilerinin olup-olmadığı merak ediliyor. 

Tesisin özelleştirme işleminin Belediye Encümen Toplantısı’nda gündeme gelip-gelmediği, geldiyse de, CHP’li Belediye Encümen üyeleri Feridun Tümer ve Aladdin Öztürk’ün tepkilerinin ne olduğu merak ediliyor.

Belediye bünyesinde bulunan asfalt üretim tesisinin neden özelleştirildiği ya da ne kadar bir ücrete kiralandığı konusunda da, yetkililerin açıklama yapması bekleniyor. 

BAŞKAN HELVACIOĞLU’NA YETKİ VERİLECEK Mİ? 

Öte yandan Keşan Belediye Meclisi toplantısı gündeminde yer alan personel maaşlarının ödenmesinde kullanılmak üzere 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli 4.500.000 TL kredi kullanımı konusunda, Millet İttifakı üyelerinin Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na yetki verip-vermeyeceği de merak ediliyor.