MEHMET AYTAÇ

Belediye Meclis Salonu’nda 15.00’e başlayacak toplantıda şu gündem maddeleri görüşülecek:

1-S.S. 25 No.lu Şehir İçi Keşan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve S.S. 129 No.lu Paşayiğit Taşıyıcılar Kooperatifi şehir içi ulaşım zam taleplerinin görüşülmesidir.

2- S.S. 25 No.lu Keşan Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi’nin Keşan Ticari Hatlı Minibüs Yönetmeliği’nin bazı maddelerinde değişiklik yapılması talepleriyle ilgili olarak komisyon raporunun görüşülmesi.

3- Keşan Belediye Başkanlığı’nın 03.03.2022 gün ve 2022/42 Sayılı Meclis kararıyla komisyona havale edilen “Keşan Belediye Başkanlığı Toplu Taşıma Sistemi’nde bulunan 6 adet toplu taşıma hattının ve bu hatlarda çalışacak 93 adet Ticari araç plakalarının, 10 yıl süreyle kiralanması konulu Ulaşım Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.

4- 02-07 Ağustos 2022 tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenecek Keşan Belediyesi 17. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda başarılı olarak dereceye girecek olan sporculara toplam 42.500 TL nakdi ödül verilmesinin görüşülmesi.

5- Keşan Devlet Hastanesi bahçesinde çevre düzenlemesi yapılacağı ve çevre düzenlenmesi kapsamında ekilecek olan çim, ağaç ve bitkilerin sulanması için peyzaj alanlarına sulama altyapısı kurulması gerektiği, sulama altyapı sisteminin hastane bahçesine Keşan Belediyesi tarafından kurulması taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

6- Keşan Belediyesi’nin iştiraki olan Keşan Kent Hizmetleri’nin işletmiş olduğu Çok Amaçlı Pazaryeri Otoparkı’nda fiyat listesinin ve abonelik durumun güncellenmesine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

7- Mayıs ayı Meclis toplantısında ilgili komisyona havale edilen 2022 yılı içme ve kullanma suyu ücret tarifesinin güncellenmesi ile ilgili Paşayiğit Mahallesi ve Erikli Köyü’ne ait içme ve kullanma suyu ücretleri hakkındaki komisyon raporunun görüşülmesi.

8- Yukarı Zaferiye Mahallesi toplu uygulama alanlarına ilişkin uygulama imar planı değişikliğine ait komisyon raporunun görüşülmesi.