HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi’nin Kunduracılar Çarşısı’nda faaliyete soktuğu Hizmet Noktası’nda vatandaşlar işlerini belediyeye gelmeden mesai saatleri içinde hızlı bir şekilde yapabilecek. Hizmet Notası aynı zamanda 7 gün 24 saat zabıta hizmeti de verecek.

TAM DONANIMLI HİZMET

Belediye, Erikli ve Yayla’dan sonra şehir içinde de; vatandaşın iş ve zaman kaybı yaşamadan kolay ulaşabileceği bir hizmet noktasını daha faaliyete geçirdi.

Tarihi dokusuna uygun olarak yenilenen Kunduracılar Çarşısı’nda bulunan hizmet noktasında emlak ve su borcu gibi ödemeler yapılabilecek.

Hizmet Noktası; ödeme hizmetlerinin yanı sıra 7/24 Zabıta Noktası olarak da çalışacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, faaliyete geçirilen belediye hizmet noktası ile vatandaşların, belediye ile olan işlerini zaman kaybetmeden yapabileceklerini belirterek şunları kaydetti: “Erikli ve Yayla belediye hizmet noktalarından sonra Kunduracılar Çarşımızda açtığımız belediye hizmet noktamız ile vatandaşlarımız belediyelerini daha da fazla yanlarında hissedecek, hizmetlerimizin verimliliği daha da artacak. Belediyemiz ana hizmet binasında bulunan ödeme noktalarında ki tüm sistem ve donanımları, hizmet noktamıza da kurduk. 22 Eylül 2020 tarihinden itibaren vatandaşlarımız hizmet noktamızdan yararlanabilecek. Rahat ve temiz bir ortama sahip hizmet noktamızda; vatandaşlarımız istediği hizmeti bir çay içerken kısa bir zamanda alabilecekler. Hizmet noktamızda şuanda emlak, numarataj ve zabıta birimleri görev yapıyor. Açtığımız üçüncü hizmet noktası ile birlikte vaatlerimizden birini daha gerçekleştirmiş olmanın huzuru içerisindeyiz. Keşan’da artık nüfus artıyor, artan nüfusa daha da etkin cevap verebilmek için hizmet noktalarını faaliyete geçirmemiz gerekiyordu. Bu gerekliliğin sonucu olarak daha etkin hizmet verebilmek için, yeni hizmet noktamız tam donanımlı bir şekilde vatandaşımıza hizmet verecek. Pandemi dönemini de göz önüne alırsak amacımız vatandaşlarımızın ana hizmet binasına gelmeden, işlerini kolayca çözebilmeleri.”

Balcı son olarak Keşan Belediyesi Hizmet Noktası’nın Keşan’a hayırlı olmasını dilerken, vatandaşlara da iyi kullanımlar diledi.