KEŞAN BELEDİYESİ

Saat 13.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağış çadırını Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve Temizlik İşleri Müdürü Mücahit Erdoğan ile ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, görevli personele kolaylıklar dilerken, vatandaşlar ile sohbet etti.

29 BAĞIŞÇI ATATÜRK EVİNİ ZİYARET EDECEK

Burada konuşan Helvacıoğlu, “Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı iş birliği ile ödüllü kan bağış kampanyası düzenledik. Kampanyamız kapsamında 29 bağışçımızı düzenleyeceğimiz kültür gezisi ile Kırklareli’ndeki Atatürk evini ziyaret edeceğiz. Kültür turuna katılacak bağışçılarımızı kura ile belirleyeceğiz. Ayrıca bağışçılarımıza özel hediyelerimiz oluyor.” dedi.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Keşan Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kan bağışı alanında da Türk Kızılayı ile birlikte faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, “Pek çok insana şifa olacak kan, bağışçılarında desteği ile toplanacak. Üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Ben buraya gelerek kan veren, kan bağışlayan, fedakârlık yapan bütün bağışçılarımıza şükranlarımızı arz ediyorum. Bunun her gün devam etmesi gerekiyor. Düzenli kan bağışçılığı çok önemli. Bir ünite kan ile 3 kişiye can olabiliyorsunuz. Hayata tutunmasına vesile olduğunuz binlerce can adına ben teşekkürlerimi sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlediğimiz kan bağış kampanyasına katılan tüm hemşehrilerimizi teşekkür ederim. Kanımız bir canımız bir sloganıyla kan bağışına destek veren ve farkındalık oluşturan herkese şükranlarımı sunuyor, saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü kutlu olsun” diye konuştu.