AYGÜL KONAR

İki kurum arasında 11 Mart 2021 Perşembe günü imzalanan anlaşmada, DenizBank Keşan Şube Müdürü Ahmet Arda Bilgin, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan ve DenizBank Keşan Şubesi Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi Mahmut Ölçer yer aldı.

Yapılan bu anlaşma ile Oda üyeleri, DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den yararlanabilecek. Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilcek.

“SEKTÖREL UZMANLIĞIMIZ İLE ESNAFIMIZIN HER İHTİYACINDA YANLARINDAYIZ”

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Keşan Şube Müdürü Ahmet Arda Bilgin, “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile yaptığımız iş birliği kapsamında Oda üyelerine, 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadelere yer verdi.