BÜLENT SAYLAM

Saat 16.00 sıralarında başlayan genel kurula, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Genel kurulda, divan heyeti seçimlerinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra faaliyet raporu ve gelir-giderler okundu. Seçimlere Fahrettin Savcı başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Genel Kurulda, ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı söz alarak, katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi.

Savcı: “Birlikten güç ve kuvvet doğar”

ROM-DER olarak, zorlu bir süreç içerisinden geçildiğini belirten Savcı, “Biz, birlik ve beraberlik içerisinde tüm engelleri açtık. Birlikten güç ve kuvvet doğar. Omuz omuza yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Gençlerimizin, kadınlarımızın ve çocuklarımızın yarınlarını hazırlamak için artık, proje bazlı çalışacağız.” dedi.

Fahrettin Savcı’nın konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı konuşma yaptı.

Daha sonra Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ROM-DER onursal başkanlığı görevine getirildi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde, dernek başkanlığına Fahrettin Savcı getirildi. Savcı ve yeni yönetim kurulu 3 yıllığına göreve getirildi.

Fahrettin Savcı başkanlığındaki yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ise, şöyle:

Yönetim Kurulu: Levent Uçar, Hakkı Yilber, Kadir Gözeri, Bektaş Bitikli, Erol Örnek, Salih Kantar, Demir Ali Tezmen, Nuri Demirkol, Selim Uyar.

Denetim Kurulu: Hasan Ceviz, Aydın Kalay, Adem Demirkıran.