19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde; Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen Gençlik Koşusu dün yapıldı.

Gençlik Koşusu Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’da başladı ve Genç Kızlar Ferdi, Genç Kızlar Takım, Genç Erkekler Ferdi ve Genç Erkekler Takım dallarında yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı-Hastane Caddesi ve Rasim Ergene Caddesi’ni takip edip Demirciler Caddesi’nden geçerek tekrar Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren parkurda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasan Boz’un startıyla başlayan yarışmaları; ayrıca Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Kılıçaslan, Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Çimen, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar da izledi ve öğrencilere başarılar diledi.

Yarışmalarda ferdi olarak dereceye girenlere madalya ve takım halinde dereceye girenlere kupaları; katılan konuklar tarafından takdim edildi. 

Yarışmalarda dereceye girenler şöyle:

GENÇ KIZLAR FERDİ  1-Büşra Can –Keşan Belediyesi, 2-Rüya Çınar- Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi,

3-Gizem Alabak- Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi GENÇ KIZLAR TAKIM 1-Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, 2- Keşan Lisesi, 3- Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GENÇ ERKEKLER FERDİ 1-Hasan Tek- Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2- Mert Arduç- Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3- Ömer Başar- Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. GENÇ ERKEKLER TAKIM 1- Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2-Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, 3-Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

 BELEDİYE ÖDÜL VERECEK

Koşunun para ödülleri bugün, bayram törenlerinin ardından Keşan Belediye Meclisi Salonu’da saat 13.00‘de düzenlenecek törenle Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan tarafından verilecek.