AYGÜL KONAR

Keşan Halk-Lis Kurucu Başkanı Kerem Ercan konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, içinde bulunulan günlerin kuruluşundan beri Cumhuriyetin yaşadığı en zor günler olduğunu, Cumhuriyet karşıtlarının iktidardan güç alarak her geçen gün büyüdüğünü ifade etti. 

Atatürk ve değerlerinin her geçen gün çürütülmeye çalışıldığını dile getiren Ercan, “Eğitim sisteminde izlenen politikalar ile iktidarın atadığı öğretmenler bu operasyonu çok güzel yürütmektedir. Yedi düvele karşı savaşarak galip gelen bu millet bir siyasi parti uğruna bölünmeyecektir. Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, rehberimiz Bursa Nutku’dur. Mustafa Kemal’in dediği gibi Türk Genci Cumhuriyete ve devrimlerine karşı atılacak bir adımda bu ülkenin polisi, jandarması vardır düşüncesi yanı sıra elinde avucunda ne varsa onlarla Cumhuriyeti koruyacaktır. Halk-lis Keşan’ın kuruluşunda bizlere desteğini esirgemeyen başta CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanımız Emre Şevik olmak üzere Halk-Lis Trakya Sorumlusu Yavuzcan Gökalp’e ve Halk-Lis Genel Merkezimize teşekkür ederiz” dedi.

CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik ise, “CHP Lise Örgütleri Halkçı Liseliler (Halk-Lis Keşan)’ın kuruluş çalışmalarını gençlerimiz ile tamamladık. Halkçı liseliler Genel Merkez MYK oylaması ve kararı ile atamaları tamamlandı. Yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlikte daha güzel işler yapacağız. Giderek büyüyecek, mücadelemize devam edeceğiz. Gücümüz birliğimizden gelir. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.