HABER MERKEZİ

Dağ, istifası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Trakya’mızın en önemli ve en büyük firmalarından biri olan Mercan Ticaret’te sıcak satış temsilcisi olarak çalışmaya başladığım günlerde, Mercan Ticaret Kurucusu rahmetli Kerami Mercan’dan sık sık duyduğum, ‘Doğruluk ibrişim ipliği gibidir. İncelir incelir kopmaz’ sözünü kendime ilke edindim.

Bu zemin üzerine kurduğum sistemli ve disiplinli çalışma anlayışıma pozitif ve heyecanlı yönümü de katarak bugünlere ulaştım. Sırasıyla; soğuk satış, satış şefi, satış müdürü ve şirket müdürlüğüne kadar yükselme başarısını gösterdim. 2015 yılında Mercan bünyesine dâhil olan Keşan FM’in 2018 yılına kadar koordinatörlüğünü, ekip arkadaşlarım ile birlikte başarı ile yürüttüm. 2006 yılında kendime koyduğum bir hedefim vardı ve şimdi zamanı geldiğini düşünüyor, bu hedefe ulaşma yolunda çalışmalarıma başlamak üzere; 30 Kasım 2018 tarihi itibarı ile Mercan Ticaret ve Keşan FM ile hiçbir ilişiğimin kalmayacağını kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.”

Mercan Ticaret ailesinin bir ferdi olmanın kendisine çok önemli kazanımlar sağladığını ifade eden İbrahim Dağ, “Bu kıymetli ailenin bir parçası olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyor, üzerimde emeği olan herkese gönülden teşekkürlerimle, hakkınızı helal edin diyorum.” şeklinde konuştu.