HABER MERKEZİ

Helvacıoğlu’nun mesajı şöyle: “Trakya’nın kalbi Keşan’ımızı hak ettiği noktalara taşımak, değerlerine değer katmak için, 2021 yılında da çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Yeni ümitlerle karşıladığımız 2022 yılında da; gözlerde umut, yüzlerde mutluluk olmak için tüm imkânlarımızla siz değerli hemşehrilemizin yanında olacağız. Bu niyet ile; bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl geçirmenizi diliyor, tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum.”

YILBAŞI AKŞAMI İÇİN TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Öte yandan, Keşan Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yılbaşı kutlamalarının yapılacağı akşam vatandaşların belediye hizmetlerinden kesintisiz şekilde yararlanması için her türlü önlem ve tedbirin alındığı belirtildi.

Buna göre, şehir su şebekesinde meydana gelebilecek arızalar, hava muhalefeti ve diğer tüm olumsuz durumlar için Keşan Belediyesi Acil Müdahale ekipleri tetikte olacak. Vatandaşların yılbaşı gecesindeki tüm şikâyet ve talepleri için Alo 153 Çözüm Masası’da 24 saat hizmet verecek. Zabıta ekipleri de denetimler ve asayiş konusunda tüm tedbirleri almış durumda.

HALK PAZARI BUGÜN KURULACAK

Yılbaşı nedeniyle Cumartesi günü kurulan halk pazarı bugün kurulacak.

Bu gece, Keşan Belediyesi tarafından 23.00-01.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek “Biz Bize Meydandayız 2022 Buluşması” yılbaşı programında Grup On Air’in konser vereceği belirtilerek, etkinlikte sıcak çorba ikramında bulunulacağı ve yöresel pazarında etkinlikte açık olacağı belirtildi.