KEŞAN BELEDİYESİ 

2 Ekim cumartesi günü, saat 13.00’da Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek farkındalık seminerine yoğun ilgi bekleniyor.

Prof. Dr. Nilüfer Aytuğ ve Veteriner Hekim Tarık Akan’ın sunumunda yapılacak seminere hayvansever herkes davet edildi.

Keşan Belediyesi, Trakya Üniversitesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve KE-HAYKO (Keşan Sokak Hayvanları Koruma Derneği) işbirliğinde düzenlenen seminer ile ilgili Keşan Belediyesi Veteriner işleri Müdürü Serkan Doğru açıklamalarda bulundu.

Serkan Doğru konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sessiz can dostlarımız için bu yıl Keşan’da ilk defa gerçekleştirilecek olan Trakya Pet Fest kapsamında 3 günlük bir etkinlik programı belirledik. Bu doğrultuda ilk olarak sokak hayvanları ile ilgili eğitim ve bilinçlendirme semineri ile başlamak istedik. Can dostlarımızın mutlu bir gün değil, bir ömür geçirmeleri için hiç durmadan çalışıyoruz. Bu önemli çalışmalar ile ilgili vatandaşlarımızın da bizlere daha da fazla destek olması ve bilinçlenmesi için önemli adımlar atıyoruz.  Bu anlamda önemli konuşmacıların olacağı bu seminere tüm hayvansever vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.