HABER MERKEZİ

Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Keşan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Hatlarının Bakım Onarım ve Yenileme İnşaatı Yapımı İşi İhalesi’ne 8 firma katıldı.

İhaleyi takip eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Belediye Başkanı olarak katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İhalemizi şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun. Benim gönlümü hepiniz kazandınız, sonucu bilemem, komisyon belirleyecek. Keşan için bir şeyler yapmaya çalıştığınız için, bizim heyecanımızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu ihalemiz yılın son ihalesiydi. Keşan Belediyesi böyle bir model ile ilk defa tanışıyor. Böyle bir işin ihalesini ilk kez gerçekleştiriyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.”

Daha sonra söz alan Su ve Kanalizasyon Müdürü Erhan Başaran, “Her geçen gün büyüyen Keşan’da alt yapı, arıza, bakım, onarım, kanalizasyon, yeni hatlar, ilave hatlar yapım işlerinin iş makinası dahil komple ihalesine çıktık. Arızaları yaparken iş makinaları gerekli olan kepçeler, kullanılacak vidanjörler, kullanılacak olan paletli makinalar gibi tüm alt yapının tamiri bakım, onarımı çoğu malzemeleriyle birlikte bin gün (3 yıl) boyunca 7/24 olacak şekilde, kazanacak olan firmamızla beraber çalışacağız. İhale sadece Keşan merkezini kapsıyor” dedi.

Başaran’ın ardından yeniden söz alan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Daha önce 20-22 elemanımızla yaptığımız bu iş, şimdi firma tarafından yapılacak ve o işte çalışan elemanlarımız başka birimlerde görevlendirilecek. Böylelikle buradan da tasarruf etmiş olacağız.”