AYGÜL KONAR

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf ve Genel Sekreter Erdem Başak, başlatacakları aşı kampanyası ile ilgili bilgi verdi.

Vatandaşların, BioNTech veya Sinovac aşısını randevu almaya gerek kalmadan vurulabileceği öğrenildi.

ŞAPÇI: “TEKRAR KAPANMALARIN OLMASINI İSTEMİYORUZ”

Keşan'da aşı çalışmalarının Türkiye geneline bakıldığında iyi gittiğini dile getirerek, bu anlamda vaka, hasta ve vefat sayılarının hayli düştüğünü kaydeden Şapçı, “Hasta ve vefat sayılarının sıfıra inmesi için Keşan TSO olarak yarın 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet binamızda, oda üyelerimiz ile çalışanları ve yakınları için aşı kampanyası başlatacağız. Aşının koruyuculuğunu biliyoruz. Tekrar kapanmaların olmasını istemiyoruz. Kapanmaların her anlamda ülkeye getirdiği zararları yaşadık. Bu nedenle de herkesi aşı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Özkaya, aşıya davet etti

Daha sonra söz alan Orkun Özkaya, aşı olmayan oda üyeleri, çalışanları ve yakınlarını, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Keşan TSO hizmet binasına beklediklerini söyledi.

Mutaf: “Randevu şartı yok”

Aşı kampanyasında randevu şartı aranmayacağının altını çizen Kadir Mutaf ise “Sağlık Bakanlığı'nın belirttiği yaş aralığındakiler aşılarını olabilecek. Aşı olmayan üyelerimizi, çalışanlarını ve yakınlarını aşı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.