HABER MERKEZİ

Çiçek siparişlerini adreslerine ulaştıran taksiciler de işlerinin artmasından memnun kaldı. 

Keşan’da, Anneler Günü nedeniyle hafta sonu açık olan çiçekçiler, birçok çiçek çeşidiyle vatandaşlara hizmet verdi. Her yıl mayıs ayının 2’nci haftası pazar günü kutlanan Anneler Günü bu yıl da koronavirüs salgınının gölgesinde kutlandı. Kısıtlamalara denk gelen Anneler Günü'nde hediye olarak en çok çiçek tercih edildi. Tam kapanma tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan muaf tutulan çiçekçiler işlerinin artmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

ANNELERİMİZİN ÇİÇEK BEĞENİLERİ KUŞAKTAN KUŞAĞA DEĞİŞİYOR

Çiçekçi Murat Yıkılmaz, Anneler Günü nedeniyle hafta sonu iş yerlerini açtıklarını belirterek, “Eve siparişler oldukça yoğun oldu.  Annelerimizi çok seviyoruz. Onlar bizim en kıymetlilerimiz. Küçük bir demet çiçekle onları mutlu edebiliriz. Annelerimizin çiçek beğenileri kuşaktan kuşağa değişiyor. Daha yaş almış annelerimiz saksıda çiçekleri seviyorlar. Menekşe, begonya tercih ediyorlar. Daha genç annelerimiz de kesme çiçekten yana. Vazolarına koyarak evlerini güzelleştiriyorlar. Fiyatlarımızın da geçen seneyle pek bir farkı yoktu. İnşallah önümüzdeki yıl Anneler Günü’nü maskesiz, mesafesiz annelerimize sarılabiliriz” dedi.

DAHA ÇOK SİPARİŞ ÜZERİNE GÖTÜRDÜK

Emine Dayı da, Anneler Günü nedeniyle hafta sonu işlerinin arttığını ifade ederek, “Annelerimizi mutlu etmek için üzerimize düşeni yaptık. Koronavirüs nedeniyle eski Anneler Günü tadı yok. Daha çok bahçe çiçekleri ve orkide tercih edildi. Bütçeye göre değişiyor. Siparişlerimiz oldukça yoğun oldu. Keşan halkı da bu tarz etkinliklere önem veriyor” diye konuştu.

ÇİÇEK SİPARİŞLERİNİ ANNELERE ULAŞTIRDILAR

Taksici Zafer Aslan da, Anneler Günü’nde çiçek siparişleri nedeniyle işlerinin arttığını dile getirerek, “Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Bizler de taksiciler olarak çiçek siparişlerini annelerimize ulaştırdık. Hızlı ve titiz bir şekilde çiçeklerimizi götürdük” ifadelerini kullandı.