SONGÜL KONAR

Dün saat 15.00 sıralarında Derviş Günday Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Durak, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Salih Özkan, Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, bazı Oda Üyeleri, Keşan Belediye Meclis Üyelerinden; AK Parti Meclis Üyesi Nehir Gergin, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Feridun Tümer, İYİ Parti Meclis Üyesi Zafer Topçu ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Vural katıldı. 

KOCAMAN: “SOKAKTA TEZGÂH AÇMAKTAN ÇOK RAHATSIZIZ”

Toplantı hakkında bilgi veren Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, şunları söyledi: “Toplantımızın asıl amacı, yapılması planlanan pazaryeri ile ilgili. Bununla ilgili tüm siyasi parti temsilcileri ve başkanlarımla beraber bunu tartışıp bir karara bağlamamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü sokakta tezgâh açmaktan çok rahatsızız. Biran önce çözüme kavuşması gerektiğini düşünüyorum. Burada hep birlikte toplandık, herkesin bir sözü vardır, tartışıp bunu karara bağlayacağız.”

Kocaman’ın konuşmalarının ardından sözü, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu aldı ve toplantının devamı basına kapalı şekilde tamamlandı.