SONGÜL KONAR

Keşan olarak Edirne’ye miting için gelen Cumhurbaşkanına yoğun bir katılım ile hoş geldin dediklerini belirten Kılınç: “İri ve diri teşkilatımız ile Edirne’de, Keşanımızı en iyi şekilde sesini duyurarak temsil ettik. Türkiye ye belediyeciliği öğreten İstanbul’da çöp dağlarını yıkan hava kirliliğini bitiren akmayan suları akıtan bundan yıllar önce gönül belediyeciliğinin ne olduğunu bütün siyasetçilere öğreten reisimizden bir daha gönül belediyeciliğinin nasıl olacağını dinledik ve öğrendik. Keşan’ın önemli bir kader seçimi var. Keşan aşkı içimizde, Keşan aşkı gönlümüzde, yola çıktığımız bu yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımızdan eminim. Bizler projelerimizle organize sanayi bölgemizle devlet eliyle yapılan projelerimizle her zaman Keşan’ a hizmet ettik. Bundan sonra da yerel seçimi kazanarak belediye eliyle hizmet edeceğiz. Keşan’ da 3 dönem CHP belediye iktidarı var. Keşan’da ne iş yaptılar?” dedi.

“TEVAZU VE SAMİMİYETLE KEŞAN DİYORUZ”

CHP Keşan İlçe Başkanı Heves Yıldız’ın açıklamasına da değinen Kılınç, “Keşan CHP ilçe başkanı açıklama yapıyor, diyor ki ‘atık su bertaraf tesisini belediye eliyle yaptık’, atık su bertaraf tesisini Ergene Havzası projesini kapsaması içerisinde AK Partisi iktidarı devlet eliyle DSİ tarafından Keşan’a kazanıldı. Bizim ağzımızdan laf cambazlığı bizim ağzımızdan yalan bir şey duymayacaksınız. Yapamayacağımız işlerin sözünü tutamayacağımız vaatleri hiçbir zaman ağzımızdan duymayacaksınız. Kısacası Keşan aşkıyla cumhurbaşkanımız gibi gönlümüzü vererek Keşan’a hizmet edeceğiz. Tevazu ve samimiyetle Keşan diyoruz.” şeklinde konuştu.

“YALANLA SİYASET YÜRÜMEZ”

OSB ile ilgili CHP’den yapılan açıklamada rencide edici şeyler olduğunu söyleyen Kılınç, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Duyuyoruz ki CHP’nin söylemlerini organize sanayi gelecek. Bunu kabul etmişler organize sanayinin devletin gücüyle, eliyle geleceğini bir şeylerin olduğunu onlarda artık inanmışlar. Ama diyorlarmış ki ‘60 tane firma gelecek’ doğru, 60 tane firma gelecek. ‘Her firma 5 er tane işçi alacak’ böyle bir yalanla dolanla siyaset yapılmaz, yürütülmez. Gelecek firmalar büyük firmalar, yani 5 kişi demeleri çok rencide edici şeyler. Olmaması gerekiyordu. Yalanla siyaset yürümez.”