HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Kahvaltı, saat 10.00’da Cennettepe Binbay Restoran’da başladı. Kahvaltıya, Keşan Vergi Dairesi Müdürü Muzaffer Mengel, Keşan KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kadir Mutaf, Edirne SMMM Odası Başkan Yardımcısı Haluk Kaba, Edirne SMMM Odası Tesmer Kurul Üyesi Cüneyt Keskin, Keşan Ticaret Sicil Müdürü İsa Yıldırıcı, Uzunköprü Şube Başkanı Gülnar Özer, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi Başkanı Ahmet Oğuz ile mali müşavir ve muhasebeciler katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan MMMBD Keşan Şubesi Başkanı Ahmet Oğuz, “Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği genel merkezi kurul üyemiz, Vergi dairesi Müdürümüz, Edirne SMMM odası Başkan yardımcımız, Edirne SMMM odası Tesmer kurul üyemiz, ticaret sicil müdürümüz, Uzunköprü şube başkanım, kıymetli katılımcılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Pandemi nedeniyle uzun süredir ara vermek zorunda kaldığımız sosyal etkinliklerimize kaldığımız yerden devam etmenin mutluluğu içindeyim. Bu etkinliğimize katılan meslektaşlarımıza kıymetli eşlerine ve misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Haluk Kaba’da, tüm meslektaşlarına ‘Hoş geldiniz’ diyerek, bu dönem birlik ve beraberliği daha da pekişeceğini söyledi.