BÜLENT SAYLAM

Memleket Partisi Keşan İlçe Başkanlığına seçilen Salih Kirezci, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “1 Haziran 2021 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce tarafından kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildikten iki ay sonra yasal gereklilik olan seçimli ilçe kongremizi 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü gerçekleştirdik. İlk olağan kongremiz olması hasebiyle doğabilecek görsel eksiklikler veya olası koordinasyon hatalarımızı öngörerek bu ilk toplantımızda siz değerli basınımızı toplantı sonrası bilgilendirmeyi uygun bulduk. İnşallah bundan sonraki tüm süreçte, partimizin alacağı kararlarda ve ülke gündemini ilgilendiren her konuda sizlerle iletişim halinde olacağız. Bu bağlamda aşağıdaki açıklamamı ve görsellerimizi gazetelerinizde, dijital ve sosyal medya sayfalarınızda yayınlamanızı rica eder hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Kongre, saat 13.00’te saygı duruşu ve İstiklâl marşının okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Erdem Bircan, üyeliklere de Celal Çakır, Beste Kayacık, İbrahim Kürleyen ve İlker Kabacık seçildiler. Toplantıya il başkanı Oktay Bozkurt’un yanı sıra Edirne Merkez İlçe Başkanı Nurhayat Beştepe, Enez Kurucu İlçe Başkanı Osman Tezer, Beylikdüzü Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Tezer ve çok sayıda partililer ile üyeler katıldı.

Yönetim faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Salih Kirezci başkanlığında tek liste olarak oylamaya sunulan ekip tüm üyelerin oyunu alarak seçildiler. Yönetim listesi ve il delegeleri şöyle oluştu:

1.Salih Kirezci

2.Uğur Doğan

3.Sercan Meriç

4.Sezer Erdoğan

5.Mehil Özayazmalı

6.Rahşan Akar

7.Zeynep Karakaş

8.Umut Özdemir

9.Tuncay Ercan

10.Murat Yazal

11.İbrahim Şen

12.Tuncay Sarılgan

13.Şaban İşcan

14.Mete Ünal

15.Tuncay Özen.

İL DELEGELERİ

İl delegeleri: Salih Kirezci, İsmail Doğan, Erdem Bircan, Umut Özdemir, Tuncay Ercan, İbrahim Şen, Sezer Erdoğan, Mehil Özyazmalı, Rahşan Akar, Zeynep Karakaş, Tuncay Sarılgan, Murat Yazal, Mete Ünal, Tuncay Özen, Sercan Meriç, Şaban İşcan, Cem Ünver, Devrem Ünver, Erkut Gezer, Kamil Puletin, Gözde Ünal, Serkan Yılmaz, İsmail Karakaş, Rukiye Kirezçi, Bahriye Bircan, Ramazan Satıcı, Ulaş Edirneli, Berkay Kalkan, Belgin Sivrikaya, Mehmet Bilgi, Alev Meriç, Banu Bingöl Doğan, Olcay Filcan, Erkan Dalkılıç, Umut Bayılmış.

Dilek ve temennilerdeki konuşmaların ardından saat 16.00 civarı toplantı sona erdi.