BÜLENT SAYLAM

Özellikle çöplerin alınması ile ilgili olarak sorunların devam etmesi vatandaşı çileden çıkarıyor. Sıcakla beraber zamanında alınmayan çöpler sağlık açısından olumsuz görüntülere neden oluyor. Keşan’a bağlı Sazlıdere Köyü’nde çöplerin zamanında alınmaması şikayet konusu oldu.

ÇÖP ALIM SEFERLERİ ARTTIRILMALI

Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin hizmet alanında bulunan Sazlıdere Köyü’ndeki çöp konteynerlerinin zamanında alınmaması kötü görüntülere neden oldu. Vatandaş, çöplerin yaz sezonu öncesi 1 haftada bir alındığını ancak sezonda bunun yetmediğini bu yüzden sahillerde artan yazlıkçı nedeniyle çöp alımların seferlerinin arttırılmasını istedi.

PARASINI VEREN VATANDAŞIN NE SUÇU VAR?

Vatandaş, ayrıca birliğin katı atık borcu olan köylülere icra ihtar kağıtları gönderdiğini dile getirerek, “Vatandaştan alacağını özenle takip eden Birlik, çöpleri toplama konusunda da özen göstersin. Parasını veren vatandaşın ne suçu var? Birlik görevini yerine getirsin, çöp alma sefer sayılarını arttırsın. Bu görüntüler hem sağlık açısından kötü hem de görüntü açısından hiç hoş değil. Bir an önce bu görüntülerin son bulmasını istiyoruz.”