Sahipliğini Kübra Köpçü’nun yaptığı Güzellik Salonu geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Saat 14.00’te Yukarı Zaferiye Mahallesi Önder Caddesi Doksanlar Kafe yanında düzenlenen açılış törenine Keşan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Keleş, MHP Keşan İlçe Başkanı Ahmet Kurnaz, AK Parti Keşan İlçe Başkan Yardımcısı Ragıp Taş, Keşan Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Başkanı Mutlu Gezer ile yakınları ve meslektaşları katıldı.

Gezer, açılış öncesi yaptığı konuşmada Keşan’a bir Güzellik Salonu kazandırılmasını mutlulukla karşıladığını belirterek Kübra Köpçü’ye hayırlı olsun diyerek bol kazançlar diledi.

Daha sonra konuşan Keleş’te Keşan’a bir işyeri açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Paşayiğit ve Lalacık yol ayrımındaki tehlikeye çözüm çağrısı
Paşayiğit ve Lalacık yol ayrımındaki tehlikeye çözüm çağrısı
İçeriği Görüntüle

Protokulun kurdela kesmesi ile Kübra Köpçü Güzellik Salonu hizmete açıldı.

Kübra Köpçü Güzellik Salonu’na hayırlı işler dileriz.

Muhabir: ERDOĞAN DEMİR