Keşan Belediyesi, Tasavvuf Vakfı Trakya Bölge Başkanlığı ve Keşan Türkü Dostları Derneği’nce 21 Şubat’ta bir etkinlik düzenlenecek.

Bu program öncesi Trakya Tasavvuf Vakfı Başkanı Saide Yapıcı, dün saat 12.30’da Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ederek, programla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Özcan bu etkinliğe önem verdiklerini belirterek, “Tasavvuf Vakfı Trakya Bölge Başkanlığı’nın yaptığı etkinliklere destek vermeye çalışıyoruz. 21 Şubat’ta da ortak bir etkinlik düzenleyeceğiz. Ayrıca bu etkinliğe Keşan Türkü Dostları Derneği de katkı sağlayacak. Bugün de programın detayı için Trakya Tasavvuf Vakfı Trakya Bölge Başkanı Saide Hanım’la görüştük. Programı netleştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Tasavvuf Vakfı Trakya Bölge Başkanı Saide Yapıcı da etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi. “21 Şubat 2016 Pazar günü Sevim Yenice Konferans Salonu’nda Keşan Belediyesi ve Keşan Türkü Dostları’nın Tasavvuf Musikisi ekibi ile Keşan’da eşsiz bir program hazırlığı içersindeyiz. Edirne Valiliği’nden, Keşan Belediye Başkanlığı’ndan ve Trakya bünyesinde birçok STK’nın katılacağı program da, Bursa Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi Tasavvuf Üstadı Mustafa Özbağ Efendi de katılacak. Hazreti Pirlerin elinden kaleme alınmış ustaca sözlerin 21 Şubat 2016 Pazar günü Tasavvuf Musikisi ve Ney Taksimi Dinletisi eşliğinde hayat bulacağı, insanlara unutamayacakları bir program ziyafeti sunacağız. Programımızı görüşmek üzere bugün Sayın Belediye Başkanımızı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Kendisinin bizlere gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.