Amatör Sanatçı İbrahim Şitil’in “İkinci Bahar Resim Sergisi”  dün açıldı.

Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilen ve saat 17.30 sıralarında başlayan açılış törenine; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Harun Komanlı, Keşan Belediye Meclisi Üyesi Cengizhan Aktan, Büyük Cami Mahallesi Muhtarı İlhami Coşkun, Ispatcami Mahallesi Muhtarı Mustafa Özkul, Keşan Final Dergisi Dershanesi Sahibi Mustafa Bezbaş, Uğur Dershanesi Sahibi Sevtap Engin ile bazı resmi daire amirleri ve davetliler katıldı.   

Kurdele kesimi sırasında konuşan Bezbaş, “Ülkemizde sanata ne kadar değer verildiğini hepimiz biliyoruz. Yıllardır tanıdığımız bir arkadaşımız cesaret etmiş ve emek verdiği resim çalışmalarını sergiliyor. Sanatta cesur insanlara ihtiyacımız var. Keşan’da da özellikle sizin gibi sanatçılar, umarız diğerlerine örnek olur. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Kısa bir konuşma yapan Komanlı da resimleri açılış öncesi gördüğünü ve beğendiğini belirterek, “İnşallah arkadaşımızın değeri yaşarken anlaşılır.”  dedi. Daha sonra konuklara sergi hakkında bilgi veren ardından, gazetecilere bir değerlendirme yaparak, sergide 30 adet peyzaj eser bulunduğunu kaydeden İbrahim Şitil, 2006 yılından beri yaptığı çalışmalardan oluşan dördüncü kişisel sergisinin, 25 Mayıs 2014 Pazar gününe kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.