Keşan Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında Keşan’a gelen Tiyatro Çarşı’nın “Meşk” adlı oyunu Keşanlı tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı.

19 Şubat 2016 Cuma günü sahneye konan ve Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Konferans Salonu’nda izleyici ile buluşan oyun, 19.30’da başladı.

Oyunu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve Eşi Derya Aktan, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik’in Eşi Hafize Şevik, CHP’li Belediye Meclis üyeleri; Nurgül Yıldırım, Neval Karaatlı, Yılmaz Başol, Ender Mağden, Şeref Uvacıklı, AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Tarık Uysal ve tiyatroseverler izledi.

Somer Karvan’ın yönettiği, Andre Roussain tarafından yazılan oyunda; ünlü tiyatro oyuncuları; Yalçın Dümer, Tuna Arman, Somer Karvan ve Evren Akyürek rol aldı.

Oyunda, Elodie adlı karakterin kocası ve sevgilisiyle yaşadığı sorunları, yalanları, ihtirası daha sonrasında da Elodie'nin sevgilisi ve kocasının birbirlerine olan bağlılığını, usta ve çırak ilişkisine nasıl dönüştüğü komik bir dille ele alınıyor.

Keşanlı tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazanan 2 perdelik oyun sonrası sahneye çıkan ve başarılı performansları nedeniyle oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, salonu tamamıyla dolduran Keşanlı tiyatroseverlere de teşekkür etti.