Bülent Saylam

Keşanlı şair yazar Osman Coşkun’un Mola Kitap’tan yayımlanan yeni kitabı “Bir Yazarın Karalama Defteri” tüm seçkin kitapçılarda satışa çıktı.

OSMAN COŞKUN’UN 6. KİTABI

6. kitabıyla edebiyat dünyasında yeniden adından söz ettirmeyi başaran Keşanlı Şair Yazar Osman Coşkun, daha önce “Sen Olsaydın”, “Bereket Versin”, “Nefesin Ruhumdur”, “Çare”, Gel Bi Çay İçelim  kitaplarıyla edebiyatseverlerle buluşmuştu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Coşkun, son kitabı ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bir yazarın en mahremidir. Yazarken kimsenin görmesini istemediği şeyleri bir tek okuyucu görmelidir düşüncesi hakimdir herhalde.. Ne bileyim öyle bir şey işte. Kitapta ne dediysem aslında öyle demek istememişimdir. Emin olmanız gereken tek gerçek budur! Teşekkürler!” diyerek kitabının duyurusunu yaptı.

BULDUĞUNUZ GİBİ VE BULUNMASINI İSTEDİĞİNİZ GİBİ BIRAKIN HER ŞEYİ!

Keşanlı şair yazar Osman Coşkun, “Bir Yazarın Karalama Defteri”  kitap açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi: “Her şeyi bulduğunuz gibi bırakın, gökyüzünü, mesire alanlarını, deniz kenarlarını, martıları, kedileri, köpekleri, kuşları, sinekleri ve sivrisinekleri, böcekleri ve hamam böceklerini, vapurları, arabalı feribotları, şarkıları, türküleri (remix yapmayın lütfen), gülleri, bülbülleri, laleleri, şehirleri, bir yerden bir yere giden otostopçuları, seni sevi- yorum kelamlarını ve sizi gerçekten seven insanları, evet özellikle insanları bulduğunuz gibi bırakın, sizden sonra da bir hayat kalsın, son kullanma tarihi geçmiş olmasın ve gören geçmiş olsun canım kardeşim demek zorunda kalmasın. Bulduğunuz gibi ve bulunmasını istediğiniz gibi bırakın her şeyi! Dağıtmadan, kırmadan, dökmeden, iz bırakmadan! Lütfedip itina gösteriniz, lütfen!”