Çıkardığı “Gel Bi Çay İçelim” adlı 5. kitabıyla edebiyat dünyasında yeniden adından söz ettirmeyi başaran Keşanlı Şair Yazar Osman Coşkun, son kitabının yazılış öyküsünü ve içeriğini paylaştı.

Daha önce “Sen Olsaydın”, “Bereket Versin” , “Nefesin Ruhumdur”, “Çare” 

adlı kitapları bulunan Osman Coşkun’un, 171 sayfadan oluşan ve Mola Kitap’tan çıkan yeni kitabı “Gel Bi Çay İçelim”; D&R, seçkin kitapçılar ve Keşan’da Kitap Dünyası’nda satışta sunuldu.

Kitabında, gerçeğin kenarından köşesinden geçmeyen şeyler anlattığını ama merak uyandıracağını düşündüğünü belirten Coşkun, “Yazdıklarım elle tutulur hiçbir değere sahip değildir! Hayır, yani vaktiniz değerliyse ki muhakkak öyledir, yol yakınken vazgeçebilirsiniz! Gerçek değildir dedik, hayal ürünü müdür peki diye aklınıza gelecek en ufak soru işaretine bile gerek yok, çünkü bu yazılanlar hayal ürünü bile değildir! Nedir peki diyecek olursanız derim.” dedi.

Son kitabında sadece şiir değil deneme ve öykü çalışmaları da olduğunu aktaran Osman Coşkun, edebiyat çalışmalarım içinde de farklı bir eser oldu. Tam bir başucu düşünme ve sorgulama kitabı. Kitapta farklı bir şey anlatmadım ne aşka ne de dostluğa, sevgiye dair. Benim bu kitapta yaptığım; aynı konulara farklı bakış açısından bakmayı okuyucularıma göstermek. Gel Bi Çay İçelim tam bir dert arkadaşı. Çay da öyle değil mi zaten. Bazen çayı yalnız içerken derdi kendimize çok da karşımızdakine anlatmaz mıyız, anlatılanları kendimiz de yaşamaz mıyız? ” şeklinde konuştu.